Ziyaretçi Haberleri

28.08.2015 19:12

Merhaba Ziyaretçi :) 

Future Net,
 Haziran 2015 FutureNet tarihinin en başarılı ayı oldu. Bu başarımızda katkısı olan bütün üye ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.


 Haziran ayında Wisła/Polanya’da ilk 3 günlük seminerimizi düzenledik. Uluslar arası Pazarlama müdürümüz Karolina Górska muhteşem bir iş çıkardı – Herkesi büyüledi. Seminer katılımcılarının edindiği bilgileri hayattaki pratik uygulamalara da yansıttığını gördük. Seminer sonrasında katılımcılar gelirlerini iki katından daha fazla arttırdılar!

 
Dahası, Alexa değerleri polonyadaki büyümeyi çok güzel yansıtıyor.
Polonya dünya sıralamasında ikinci sıraya yükseldi.
https://www.alexa.com/siteinfo/futurenet.club


Ayrıca ilk Futurenet ödüllerini kazananların olduğunu da bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Yeni akıllı telefonlarınızın keyfini çıkarın! Sayın iş ortaklarımız, ayrıca Porsche Panamera yolundaki yolculuğunuzun da tadını çıkarın. Pazarlama planımızdaki değişiklikler ve yeni Futurenet ödüllerini keşfetmek için buraya tıklayın. Link
 
24-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında Karolina 12 lidere daha Wroclaw, Polonyadaki avrupa merkez ofisimizde 3 günlük bir eğitim verecek.
 
Eğer kendi ekibinizinde böyle bir liderlik eğitimine ihtiyacı varsa, kendi ülkenizde Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitimleri sunacağız.
 


Haberler:

Future App :
Iphone’lar için IOS sürümü hala yapım aşamasında. 4 hafta içinde bitmesini planlıyoruz. Android App için de güncelleme, geliştirme çalışmaları hala devam ediyor.
 
Videolu İş sunumu
15 dakikalık özel bir video ile sizin için Futurenet işinizi anlatacak bir video üzerinde çalışmalara devam ediyoruz. Video en yaygın dillerin hepsinde çıkacak. Temmuz ortası gibi ilk dildeki halinin çıkmasını planlıyoruz.
 
Basılı materyaller
Şu an kartpostal boyutunda broşürler, A4 boyutunda 3 kat broşürler ve 8 sayfalık a4 boyutunda Futurenet hakkında en önemli bilgilerin yer aldığı tanıtım broşürleri hakkında çalışıyoruz.
Yeni broşürlerimizle, her yerde Futurenet işimizi ve ürünlerimizi insanlara anlatabileceksiniz. 8 sayfalık broşürle iş sunumunuzu yapabileceksiniz. Temmuz ortasına kadar İngilizce, Almanca, Türkçe ve Lehçe olarak basılması planlanıyor.