FutureNet Club Yeni Olay

28.08.2015 19:11

Liderlik ve Unilevel Bonusları:
Pazarlama planımızı bildiğinize eminiz. Sadece bir göz gezdirerek bile şirketimizde kazanç sağlayabilmeniz için 6 değişik pozisyonumuzun olduğunu fark etmişsinizdir. Fakat o pozisyonlardan gelir elde edebilmeniz için öncelikle o pozisyona sahip olmanız gerekiyor.
Size kişisel kaydınızın sizden önce hesabını yükseltirse ne olduğunu hatırlamamıza izin verin; onun arkadaşlık bonusunu kaybedersiniz.
 
Örneğin: Siz MEMBER (10$) olarak başladınız, fakat kişisel kayıtlarınızdan birisi sizden önce BASIC (25$)’a yükseldi, ve sizin BASIC de pozisyonunuz yok. BASIC pozisyonunda artık kişisel kaydınızı kaybettiniz.
 
İYİ HABER:
BASIC (25$)’ e yükseldiğinizde Liderlik ve Unilevel bonuslarınızı almaya başlarsınız (Gerekli şartlar oluşmuşsa)
 
Liderlik Bonusu = Lider bonusumuz
8 aylık analizimiz boyunca tartışmasız olarak en çok kazandıran bonusun Liderlik bonusu olduğunu gördük.
 
Sonuçlar :
1. Çok kazanmak istiyorsanız en kısa sürede çıkabildiğiniz en üst pozisyona çıkıp kişisel kayıtlarınızın ve onların kayıtlarından oluşacak olan kazanca sahip çıkın.
 
2. Eğer sizin kişisel kayıtlarınız sizden önce hesaplarını yükseltirse en azından liderlik ve unilevelde çok kaybetmemek için sizde hesabınızı hızlıca yükseltin.
 
3. Pazarlama planımızı daha dikkatlice inceleyin, en kısa sürede %100 liderlik bonusu elde edebilmek için 8 kişisel kaydınızı gerçekleştirin.
 
4. Kişisel kayıtlarınıza ve bütün ekibinize yardım edin. Birlikte çalışın, çünkü kişisel kayıtlarınızın elde ettiği gelirler sizin gelirinize de etki eder. Kişisel kayıtlarınızın da sizinle birlikte hesaplarını hızlıca yükseltmelerine ve %100 liderlik bonusunuzu bütün pozisyonlarda tamamlamaya çalışın.
 
5.Eğitim ve iş sunum toplantılarımıza elinizden geldiğince katılın ve sürekli bizi takipte kalın.
 

Seminer programımızı buradan takip edebilirsiniz. https://www.futurenet.club/webinars
 
Online Seminer odamız:
https://login.meetcheap.com/conference,41884001